Câţiva „oameni pasionați de producerea berii artizanale din Timișoara”, aşa cum se prezintă, anunță că au găsit o metodă inedită prin care să valorifice sutele de kilograme de malț ce le rămân în urma procesului tehnologic, făcând pâine.
„Facem pâine din malț, una mult mai gustoasă decât produsele clasice, fără glucide și cu un aport semnificativ de fibre”, anunţă, în numele „oamenilor pasionați de producerea berii artizanale din Timișoara”, Mihai Pegulescu, administrator Craft Pub.
Acesta mai spune că, pentru început, vor să ofere gratuit 1.000 de pâini din malț, acțiunea fiind programată vineri, 8 februarie, de la ora 10, în fața Craft Pup, din parcarea Modex.
„În plus, putem livra pâinea la orice instituție de ocrotire a copiilor sau a bătrânilor, cu rugămintea ca persoanele interesate să ne scrie pe pagina noastră de Facebook”, adaugă Mihai Pegulescu.
Ultimele comentarii