Studenții timișoreni, invitaţi la Academia Microsoft

Studenții timișoreni vor putea explora și învăța diferite tehnologii de ultimă oră în cadrul Academiei Microsoft, organizată la Universitatea de Vest din Timişoara.

 

Compania Microsoft și Universitatea de Vest din Timişoara le propun studenților, în următoarea perioadă, o experiență unică, oferindu-le șansa de a explora și de a învăța diferite tehnologii Microsoft, în cadrul Academiei Microsoft. Aceasta va fi organizată la Facultatea de Fizică a UVT, în perioada 16 aprilie – 11 mai, fiind deschisă studenților de la orice universitate.

Scopul Academiei Microsoft este, pe de o parte, motivarea studenților de a se gândi la viitorul lor loc de muncă, iar pe de alta, creșterea gradului de conștientizare vizavi de programul Microsoft Academy College Hire.

Totodată, studenții participanţi vor avea ocazia să câștige premii pentru participare activă la toate sesiunile unei tehnologii. De asemenea, aceștia vor primi Microsoft MCP vouchers, Microsoft Azure Passes și pot fi admiși la Microsoft Student Techathon. Participanții cu potențial mare vor fi selectați pentru Internship/MACH assessment, anunţă reprezentanţii UVT.

Suntem mereu deschiși la acțiuni menite să completează pachetul de competențe oferit studenților, un plus care în multe cazuri poate face diferența în găsirea unui loc de muncă bun. Partenerul nostru, Microsoft, nu are nevoie de nicio recomandare, calitatea acestei acțiuni fiind garantată, la fel cum s-a întâmplat și în celelalte demersuri în care i-am avut alături”, spune rectorul UVT, prof. dr. Marilen Pirtea.

Studenții interesați se pot înscrie accesând acest link

Print Friendly, PDF & Email