Contact

Redacţia TIMPOLIS

Adresa: Strada Avram Imbroane nr. 16
Timişoara,
Judeţul Timiş
Telefoane: 0356-421.911; 421.912;
Fax: 0356/421.910
E-mail: timpolis@online.ro
Web: www.timpolis.ro

Editura şi Tipografia TIMPOLIS

Adresa: Strada Avram Imbroane nr. 16
Timişoara,
Judeţul Timiş
Telefoane: 0356-421.911; 421.912;
Fax: 0356/421.910
E-mail:office@tipografiatimpolis.ro
Web: www.tipografiatimpolis.ro

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Redacţia Timpolis, timpolis@online.ro

2 comentarii la articolul “Contact

 1. Ilie Chirculescu

  Buna ziua,

  V-am trimis si un mail cu dorinta de a ma abona la newsletter la publicatia Timpolis.

  Se poate?

  Multumesc


 2. Buna ziua,

  Doresc sa va solicit ajutorul in lagatura cu o crima realizata in judetul Timis (comuna Jebel) daca se poate sa publicati cazul lui si astfel politia sa se sesizeze si sa continuie investigarile in acest caz, pentru ca pana acum, atat la politie cat si oriunde am mai intrebat, nimeni nu stie nimic.

  Chiar asa se poate sa fie o persoana omorata si sa nu se stie nimic? Politia doar sa constate fapta, atat?

  Acesta persoana este unchiul meu si il cheama Iordachescu V. Vasile in varsta de 49 de ani. El a fost atacat la stana lui in data de 28 septembrie ( noaptea ) de mai multe persone cu bate si topoare si a fost lasat de la orele 12 intr-un canal cu apa unde a fost gasit dimineata la ora 9 de cele doua fiice ale lui. Politia si procuratura au venit au masurat si au investigat locul, iar la ora 15 a fost dus la spital.

  Acolo i-au gasit mai multiple fraturi la maini, coloana, picioare, cap. I s-a facut o opertie la cap de unde au extras un corp strain si a stat in coma 2 saptamani. Incepuse sa isi revina si sa ii revina simturile, iar in ziua de 12 Octombrie i-a fost deconectat de la aparat un tub. De la spital au spus ca s-a stricat aparatul si va fi reparat a 2 zi. Iar in 2 ore unchiul meu a facut preinfarct si a murit.
  Ulterior pe foaia de externare a aparut o vizita la spital in data de 24 septembrie despre care frati lui (ceilalti unchi ai mei) nu stiau, sotia nu a spus nimic, iar fiicele abia acum au confirmat vag ca este posibil sa se fi dus . Internarea a rezultat in urma unor alte altercatii dintre unchiul meu si agresori, dupa care a plecat din spital in scaun cu rotile fiind imobilizat de la brau in jos.
  A fost dus la stana in aceasta situatie si a fost pus un barbat sa stea cu el. Din acel moment telefonul lui mobil a ramas la sotie.
  In noaptea de 28, cand a avut loc atacul, era si omul respectiv cu el care si el a fost batut si a fugit.
  Relatia unchiului meu cu sotiia si respective fetele nu era buna si copii s-au dat de partea mamei. Iar el statea mai mult la stana cu animalele.
  El era o persoana iubita si respectata de localnici din sat cat si de vecini din jurul stanei.
  In urma acestui incident animalele au ramas cu sotia si cu fiicele care au vandut mare parte din ele si vor sa plece din tara. Familia nu avea venituri foarte mari, mai mult din stana si cat reuseau cele doua fiice sa trimita bani din Italia (100 euro pe luna) pentru ca mai aveau acasa cate un copil si erau mame singure.

  Noi banuim ca sunt fetele si sotia implicate datorita impotrivirii de a comunica cu noi (cu mama mea – sora unchiului meu si cu ceilalti frati) desre situatia in care se afla unchiul meu. Acesta fiind deja in coma in spital de cateva zile. Singurul lucru pe care ni-l spuneau e ca nu are sanse de supravietuire, iar cand a inceput sa isi revina a fost deconectat un tub de la aparat.
  Pana in acest moment politia nu a comunicat nimic si au spus ca este secret cand au fost intrebati de unul dintre frati. Stim doar ca acum cazul s-a mutat la judet si se fac invetigatii.

  Va rog sa imi spuneti daca ne puteti ajuta. Sau poate ne puteti spune unde putem merge mai departe cu acest caz cu voia lui Dumnezeu sa aflam stadiul in care se afla ancheta si daca putem face ceva sa fie gasiti vinovatii.

  Am incercat sa scriu catre Tribunalul Timis, Procuraturi, chiar si politie Timis, insa nu am primit nici un raspuns, doar de la Tribunal urmaroarele informatii pe 28.10.2014:

  „ TRIBUNALUL TIMIŞ
  Biroul de informare şi relaţii publice
  NR. 151/RP/27.10.2014

  CĂTRE,
  D-NA OANA CRISTINA PALADE

  Urmare a e-mailului Dvs. adresat Tribunalului Timiş, înregistrat cu nr. sus menţionat, în urma verificărilor efectuate, vă comunicăm următoarele:
  În baza de date a Tribunalului Timiş nu se poate identifica un eventual dosar având ca obiect presupusa infracţiune de omor după numele victimei, ci doar după numele inculpatului care ar fi săvârşit respectiva faptă penală.
  Informaţiile publice referitoare la dosarele penale înregistrate la instanţele de judecată se pot vizualiza accesând: portal.just.ro.
  Din datele expuse de dvs. reiese că ar exista un dosar penal înregistrat la o unitate de parchet, în funcţie de încadrarea faptei, probabil la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş – unde vă îndrumăm a vă adresa pentru a obţine detalii.

  PREŞEDINTE, JUDECĂTOR-DELEGAT B.I.R.P.,
  EDUARD SMÎNTÎNĂ RAMONA IOŢCOVICI

  Red./Tehnored./R.I./L.B.”

  Va multumesc anticipat!
  Oana Palade
  +40 752 272 779


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Solve : *
27 + 19 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.