Despre noi

 

TIMPOLIS este unul dintre primele ziare locale înfiinţate în Timişoara după Decembrie

1989, fiind fondat, în februarie 1990, de Dan Bardaş.

Cele două decenii de existenţă vorbesc de la sine despre constanţa şi perseverenţa ziarului, care a reuşit să reziste şi să se dezvolte într-un mediu extrem de agitat şi instabil.

 

TIMPOLIS este o publicaţie neafiliată politic, prin intermediul căreia, pe de o parte,  încercăm să contribuim la consolidarea societăţii civile şi la educarea opiniei publice, iar pe de altă parte, să investigăm şi să demascăm disfuncţionalităţi şi ilegalităţi care ne afectează pe toţi.

 

TIMPOLIS este un produs media care abordează aproximativ toate genurile publicistice – de la editorial şi investigaţie, la comentariu, reportaj, documentar şi interviu –, mergând cu analizarea evenimentelor majore de la cauză la efect.

 

TIMPOLIS este un “ziar al cetăţii”, adaptat gusturilor şi solicitărilor unui public urban, cult, educat politic şi activ.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Redacţia Timpolis, timpolis@online.ro

2 comentarii la articolul “Despre noi

  1. In Jimbolia se distribuie acest ziar si unde?

     


  2. mioara petrescu

    Felicitări pentru abordare.Acum nu e nevoie decat de unirea tuturor specialistilor pentru a depasi criza.Trebuie făcute adaptarile la Timisoara sa ne facem vaccinuri in tara.Ceilalți sa si facă singuri dar sa plateasca un royalty substantial celor din Timisoara bani cu care sa continue cercetarea si productia vaccinului acolo.Apoi sa se extindă la Cantacuzino etc.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Solve : *
21 − 16 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.