Uniformelor sportivilor români din deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris, create de un absolvent al UVT

Uniformele cu care sportivii români vor defila la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris sunt creaţie designerului român Gyarfas Olah, absolvent al Facultății de Arte și Design a Universităţii de Vest din Timişoara.

 

Uniformele concepute pentru sportivii tricolori care vor defila pe 26 iulie, pe cheiul Senei, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024, sunt fabricate în România, de Pandora Fashion.

Gyarfas Olah a propus pentru 2024 o colecție de ținute variate, cu elemente comune și complementare, toate având stilistic un numitor comun: o atitudine casual sport modernă, care celebrează bucuria de a fi împreună și bucuria sportului.

Designerul Gyarfas Olah se află la a doua colaborare cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român, după cea de la Jocurile Olimpice Londra 2012, având experiență în crearea ținutelor outdoor sport-casual pentru Fundația Ivan Patzaikin.

“Suntem cu toții mândri de realizările excepționale ale alumnului UVT, Gyarfas Olah, și suntem onorați să vedem contribuția sa remarcabilă în cadrul unui eveniment de o asemenea anvergură internațională. Este o realizare deplină și o dovadă clară a talentului și profesionalismului cultivate la Facultatea de Arte și Design a Universității de Vest din Timișoara”, transmit oficialii UVT.

La rândul lor, reprezentanţii Facultăţii de Arte a UVT se declară mândri și recunoscători pentru realizările excepționale ale lui Gyarfas Olah: “Suntem onorați să vedem contribuția sa remarcabilă în cadrul unui eveniment de o asemenea anvergură internațională.”

Print Friendly, PDF & Email