Noi curse, către Stuttgart, Paris și Chișinău, de pe Aeroportul Timișoara (P)

Începând cu luna iulie, Tarom lansează, de pe Aeroportul Internațional Timișoara, curse către Stuttgart, Paris și Chișinău.

 

Cursa spre și dinspre Stuttgart va opera îe 15 iulie cu o aeronavă de tip A 318 şi va avea o frecvență de trei ori pe săptămână, în zilele de miercuri, vineri și duminică. Stuttgart este capitala regiunii Baden-Würtenburg, o zonă de excelență în cercetare și dezvoltare și o regiune în care trăiesc astăzi foarte mulți dintre șvabii bănățeni care au plecat din țară după Revoluție.

Paris „Charles-de-Gaule” este unul dintre cele mai mari noduri aeriene la nivel mondial, cu aproximativ 250 de rute în toată lumea, de unde pasagerii pot călători pe toate continentele. Zborurile către și dinspre Paris „Charles-de-Gaule” vor opera de două ori pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă, începând din 17 iulie.

Zborurile spre Chișinău vor fi operate de trei ori pe săptămână, în fiecare marți, joi și sâmbătă, începând din 3 iulie.

„Ne bucurăm să confirmăm ceea ce anunțam ca proiect, cu puțin timp în urmă. Alături de compania națională Tarom, putem oferi aceste trei noi destinații. Astfel, pasagerii care pleacă de la Timișoara au posibilitatea de a ajunge într-un timp foarte scurt la Chișinău, iar Timişoara poate fi pentru cetățenii moldoveni un punct de interes sau de tranzit spre alte destinații. Zona Stuttgart este în mod tradițional apropiată cetățenilor bănățeni iar Paris Charles-de-Gaule, un nod aerian foarte important oferă conexiuni spre aproximativ 250 de destinații din întreaga lume. Prin intermediul companiei aeriene Tarom, Parisul devine al patrulea nod aerian cu legătură directă din Timișoara, după Bucureşti, Munchen și Frankfurt-am-Main, astfel încât pasagerii pot pleca spre orice colț al lumii, dar și de oriunde din lume se poate ajunge la Timișoara”, declară directorul Aeroportului Internațional Timișoara, Daniel Idolu.

Print Friendly, PDF & Email