La Timişoara se pregăteşte deschiderea Salonului de Carte Bookfest

Foto: Bookfest

O nouă ediţie a Salonului de Carte Bookfest Timişoara îi va întâmpina pe iubitorii de carte cu o ofertă de peste 40.000 de volume şi cu o serie de personalități de marcă ale culturii scrise.

 

Salonul de Carte Bookfest Timișoara, ajuns la cea de-a IX-a ediție, va avea loc la Centrul Regional de Afaceri, pe b-dul Eroilor de la Tisa, nr. 22, în perioada 12 – 15 martie.

Publicul va avea la dispoziţie o ofertă de carte foarte bogată, peste 40.000 de volume, majoritatea aflate la reducere față de prețul din librării, cărți pentru copii, auxiliare educaționale, dar și o variată gamă de titluri pentru toate interesele și toate buzunarele. Vor fi prezenți mai mult de 40 de expozanți, printre care cele mai importante edituri din România – Art, Cartea Românească Educațional, Corint, Didactica Publishing House, Fischer International, Herald, Humanitas, Linghea, Litera, Nemira, Niculescu, Nomina, Paralela 45, Polirom, Polydis, RAO, Trei, Editura Universității de Vest din Timișoara –, distribuitori de carte, distribuitori de muzică, dar și distribuitori de jocuri interactive pentru copii.

Programul evenimentelor va cuprinde peste 30 de lansări de carte și sesiuni de autografe ce vor oferi publicului oportunitatea de a se întâlni cu personalități de marcă ale culturii scrise din România. Printre autorii prezenţi la Bookfest Timişoara sunt Gabriel Liiceanu, Horia-Roman Patapievici, Radu Paraschivescu, Cristian Presură, Tatiana Niculescu, Vlad Zografi, Mircea Mihăieș, Radu Pavel Gheo, Wilhelm Tauwinkl, Claudiu T. Arieșan,  Marcel Tolcea, Viorel Marineasa, Daniel Vighi, Cristian Pătrăşconiu, Robert Șerban.

Totodată, iubitorii de muzică folk vor putea participa în prima seară a Bookfest la un concert acustic susținut de binecunoscutul folkist Ducu Bertzi.

Intrarea publicului va fi liberă, salonul de carte putând fi vizitat în toate cele patru, între orele 10 și 20.

Salonul de Carte Bookfest Timișoara este organizat de Asociaţia Editorilor din România sub egida Federației Editorilor din România.

Print Friendly, PDF & Email