40 de locuri de parcare, amenjate în zona Modern

Sursă foto: PMT

Locuitorii din Modern au parte, de la sfârşitul săptămânii trecute, de 40 de spații noi de parcare în locul fostelor garaje. Locurile au fost amenajate de pe strada Eugen Pop.

 

Primăria Timișoara, prin echipele Societății de Drumuri Municipale, a realizat parcarea din dale ecologice și a asfaltat căile de acces. Potrivit Municipalităţii, urmează să fie trasate marcajele și să fie adus pământul necesar pentru spațiile verzi, care se vor amenaja în toamnă, când vor fi plantați și copaci.

Primăria reaminteşte că a amenajat peste 300 de locuri de parcare în cartierele orașului, prin proiectul de a elibera spațiile dintre blocuri de vechile garaje, majoritatea aflate în paragină.  Prin acest proiect, în locul construcțiilor degradate, locuitorii din zona Lipovei au la dispoziție 153 de locuri de parcare, cei din Calea Șagului, 27, iar în zona Girocului –153. De acum, și zona Modern oferă mai multe posibilități de a parca mașina în condiții civilizate

Primăria Municipiului Timișoara a demarat la începutul anului prima etapă a proiectului prin care vizează demolarea a sute de garaje sau clădiri provizorii vechi, majoritatea degradate și amenajarea de locuri de parcare moderne, cu căi de acces și spații verzi.

 

Print Friendly, PDF & Email