A fost finalizată cea mai mare parcare din zona Girocului

Aproape 200 de noi locuri de parcare sunt disponibile pentru zona rezidențială din Calea Martirilor, odată cu amenajarea spațiului din zona străzii Pepinierei.

 

Parcarea de pe strada Pepinierei, din Timişoara, a fost finalizată, anunţă primarul Nicolae Robu. În zonă au fost plantați câţiva zeci de arbori și au fost amenajate spațiile verzi, investiția fiind realizată din fonduri obținute din sistemul Timpark.

Chiar dacă locurile sunt numerotate, spune Nicolae Robu, cetățenii nu trebuie să plătească pentru parcare în sistem Timpark, locurile fiind gratuite.

„Iată ce facem în locuri unde mai ieri era împărăția noroiului! De 40-50 de ani, de când s-au construit majoritatea blocurilor din Timișoara, nimeni n-a făcut, cu mici excepții, nicio amenajare a spațiilor dintre acestea. Ei bine, în cei cinci ani și jumătate de când sunt primar, am amenajat mii de locuri de parcare între blocuri și pe străzile din cartiere și, simultan, spații verzi adevărate, cu iarbă, flori și o mulțime de copaci”, scrie primarul pe pagina sa de pe o reţea de socializare.

În primăvară, după ce vor fi demolate „oribilele garaje”, mai spune primarul, Municipalitatea va continua cu astfel de amenajări în întregul oraș, dar „vom avea nevoie de timp, lucrurile neputându-se întâmpla dând din degete”.

Print Friendly, PDF & Email