Alte trei blocuri din Timișoara, în reabilitare termică

Sursă foto: PMT

Programul de îmbunătățire a eficienței energetice în sectorul rezidențial al Primăriei Timişoara include încă trei blocuri pentru care a fost semnată execuția lucrărilor.

 

Blocurile vizate sunt situate pe Calea Torontalului nr. 14, str. Dropiei nr. 7 și bulevardul Dâmbovița nr.22/a. Familiile din peste 100 de apartamente vor beneficia de confort termic crescut și facturi mai mici la energie, în mai puțin de un an.

În valoare totală de peste 4,1 milioane de lei (fără TVA), contractele au fost atribuite companiei Ila Vorhaebn, iar lucrările au termene de execuție cuprinse între ţase şi nouă luni de la emiterea ordinului de începere, anunţă Municipalitatea. Proiectul prevede o serie de intervenții esențiale pentru creșterea eficienței energetice: lucrări de izolare termică, lucrări de hidroizolare, de izolare a acoperișului, de finisare a construcțiilor și lucrări de instalare tâmplărie nemetalică.

Prin programul de reabilitare termică, aproximativ 3.400 de apartamente și peste 8.000 de locuitori vor beneficia de un confort termic comparabil cu cel al blocurilor nou construite. Până în prezent, au fost finalizate lucrările la 28 blocuri, iar în execuție sunt 24 clădiri.

Print Friendly, PDF & Email