Primarul Timişoarei către guvernanţi: „Opriţi-vă, incompetenţilor!”

Primarul liberal al Timişoarei, Nicolae Robu, le transmite guvernanţilor un mesaj dur: „Opriţi-vă, incompetenţilor! Înţelegeţi că, prin ceea ce vreţi să faceţi, duceţi ţara la dezastru.”

 

Noi, la Timișoara, avem cele mai mici taxe și impozite locale, în acord cu doctrina liberală pe care eu și majoritatea dintre dumneavoastră, așa cum ați arătat-o la vot, o împărtășim”, scrie pe contul său de pe o reţea de socializare, primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Acesta atrage atenţia că, dat fiind faptul că veniturile la bugetul local sunt în cea mai mare parte obținute drept cotă din impozitul pe venit încasat, reducerea acesteia ar duce Primăria Timişoara în faliment.

Din aceste venituri ne-am susținut cofinanțarea la proiectele cu finanțare europeană. Din aceste venituri am plătit toate lucrările de modernizare a infrastructurii de mobilitate a orașului, altele decât cele pe fonduri europene – Pasajul Jiul, Pasajul Popa Șapcă, toate asfaltările pe sute de kilometri de străzi, proiectele de construire de noi poduri și pasaje, miile de locuri de parcare prin cartiere, pistele de biciclete –, amenajările de parcuri, locuri de joacă, reparațiile și dotările la școli, spitale și instituții culturale, festivalurile și celelalte evenimente din bogata noastră agendă culturală, etc., etc. Fără aceste venituri, pe care PSD vrea să ni le ia, nimic nu vom mai putea face! Absolut nimic!”, atrage atenţia Nicolae Robu.

Acesta se declară convins de faptul că nici timişorenii, nici clujenii, nici orădeni, arădenii, sibienii, bucureștenii, ieșenii, ploieștenii, constănțenii, craiovenii, piteștenii, adică, toţi „cetățenii orașelor-motor ale societății românești” nu doresc acest lucru: „Sunt convins că nu. După cum sunt convins și că nu vreți o justiție controlată politic, cum vrea PSD. Și nici lipsă totală de predictibilitate în ceea ce privește fiscalitatea, cum vor incompetenții PSD”.

Primarul liberal al Timişoarei le transmite guvernanţilor un mesaj dur: „Opriţi-vă, incompetenţilor! Înţelegeţi că, prin ceea ce vreţi să faceţi, duceţi ţara la dezastru.”

Print Friendly, PDF & Email