Postul de televiziune al Universităţii Politehnica Timişoara începe emisia pe cablu

Foto: Eye in the Sky

La 25 de ani de la înfiinţare, Teleuniversitatea postul de televiziune al Universităţii Politehnica Timişoara, îşi începe emisia pe cablu.

 

Programul Teleuniversităţii, primul post de televiziune din mediul universitar, înfiinţat în 1994, va fi difuzat zilnic prin rețelele de cablu Digi TV și Telekom, în intervalul orar 18-19, în premieră, și în reluare, între orele 10 și 11, anunţă reprezentanţii Universităţii Politehnica Timişoara.

Potrivit acestora, postul de televiziune promovează excelența în educație și în cercetare, precum și cultura, sportul, sănătatea și cariera, în cadrul unei grile de programe echilibrate și diverse, care include știri, reportaje, interviuri, talk-show-uri, emisiuni și rubrici variate, cu un format tematic, universitar.  De asemenea, colaborarea cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara completează grila de programe și echipa Teleuniversitatea.

„Mă încearcă o mare bucurie că, iată, în anul premergător celei de-a o suta aniversări a Politehnicii, reușim performanța de a lansa televizunea și de a transmite mesajul Politehnicii în casele oamenilor. Eu cred că Teleuniversitatea trebuie să însemne în primul rând tocmai această poartă deschisă pentru societate. Politehnica a fost înființată nu numai pentru a pregăti ingineri, ci și pentru a fi o instituție de cultură”, declară prof. univ. dr. ing. Viorel-Aurel Șerban, rectorul UPT.

Print Friendly, PDF & Email