Toni Grecu și Ioan T. Morar, invitaţi la Universitatea de Vest din Timişoara

Toni Grecu. Sursă foto: RRC

Meseria mea e râsul este titlul conferinţei la care sunt invitaţi, la Universitatea de Vest din Timişoara, fondatorul grupului Divertis, Toni Grecu, şi scriitorul Ioan T. Morar, într-un dialog moderat de criticul literar și universitarul Mircea Mihăieș. Un nou eveniment organizat în seria „La UVT, Cultura este Capitală!”.

 

Evenimentul va avea loc joi, 14 aprilie, de la ora 18, în Aula Magna a Universităţi de Vest din Timişoara. Conferinţa, organizată cu prezență fizică, va fi prezentată inclusiv prin streaming live pe pagina de Facebook a UVT.

Umorul de calitate, spectacolele de divertisment cu public și viața artiștilor de comedie, iată câteva dintre primele subiecte pe care invitații le vor lua în considerare pentru a realiza o incursiune interesantă, plină de surprize, dar mai ales veselă, prin istoria recentă a umorului românesc, transmit reprezentanţii UVT.

Umorul și bucuria de a râde dau sarea și piperul vieții, iar profesioniștii comediei sunt masterchefi care ne oferă cele mai plăcute momente de divertisment rafinat. Genericul «La UVT, Cultura este Capitală!» acoperă, iată, și arta comediei, pe care o vom regăsi prin două personalități binecunoscute, Toni Grecu și Ioan T. Morar. Este o ocazie de neratat, în care dialogul lor, moderat de scriitorul Mircea Mihăieș, va produce valuri de bucurie și bună dispoziție”, declară rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

Prin proiectele și evenimentele realizate, Universitatea de Vest din Timișoara își asumă postura de epicentru al generării și promovării de inițiative și proiecte culturale, în perspectiva anului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”. Sub genericul „La UVT, Cultura este Capitală!”, comunitatea academică din UVT susține conferințe, spectacole, dezbateri, lansări de carte și proiecții de film, producții multimedia și programe de artă și creație contemporană, promovate în Timișoara și în plan naţional şi internațional.

 

 

Print Friendly, PDF & Email