Ioan T. Morar, într-un dialog live cu Mircea Mihăieş, despre fake-news-uri vesele și triste

Sursă foto: Digi24

Sub sigla deja bine-cunoscută „La UVT, Cultura este Capitală”, Universitatea de Vest din Timişoara organizează un nou eveniment live în cadrul seriei „Conferințele UVT”. Invitat este scriitorul și jurnalistul Ioan T. Morar.

 

Fake-news-uri vesele și triste este tema dialogului moderat de Mircea Mihăieș, care îl va avea ca invitat pe scriitorul și jurnalistul Ioan T. Morar. Evenimentul va avea loc joi, 10 decembrie, de la ora 18.30, şi va fi transmis live pe pagina de Facebook a UVT.

Activist și diplomat (fiind numit în 2010 în postul de consul general român la Marsilia, Franța, funcție în care a rămas timp de un an), Ioan T. Morar este absolvent, ca șef de promoție, al Facultății de Filologie a Universității Timișoara, secția română-franceză. În perioada 1981-1986 a fost profesor de limba română la Liceul Industrial „Textila” din Lugoj, iar din 1987 a devenit redactor al revistelor „Viața studențească” și „Amfiteatru”. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România, membru fondator al „Academiei Cațavencu” și senior editor la „Cotidianul”, realizând totodată mai multe emisiuni de televiziune.

 

Print Friendly, PDF & Email