Ioan T. Morar, invitat al conferinţelor Universităţii de Vest din Timişoara

Foto: Grupul pentru Management şi Mediere Culturală

Un nou eveniment în seria conferințelor organizate de Universitatea de Vest din Timişoara sub genericul „La UVT, Cultura este Capitală!” va avea loc săptămâna aceasta, avându-l ca invitat pe Ioan T. Morar.

 

În cadrul conferinţei – care va avea loc miercuri, 6 octombrie, începând cu ora 18, în amfiteatrul A01–, scriitorul Ioan T. Morar, stabilit în Franța, va dialoga cu profesorul universitar şi scriitorul Mircea Mihăieș despre „Identități culturale multiple. Cazul regiunii Provence”.

Ioan T. Morar, absolvent de Filologie la Universitatea de Vest din Timișoara, este laureatul premiului Alumnus UVT la Gala Premiilor UVT 2019. A fost membru fondator al revistei Academia Cațavencu, membru al grupului Divertis, senior editor la Cotidianul și a ocupat pentru o vreme poziția de consul general al României la Marseille. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România și una dintre personalitățile culturale remarcabile ale României de astăzi.

„Conferințele desfășurate sub genericul «La UVT, cultura este Capitală» sunt un brand pentru universitatea noastră. În cadrul acestor evenimente au fost prezenți unii dintre cei mai importanți intelectuali români. Aceste conferințe, care vor continua și în lunile viitoare, precum și alte evenimente similare cu care vom debuta în această toamnă vor transforma Universitatea de Vest din Timișoara în cea mai vizibilă platformă din Vestul țării unde se dialoghează, se dezbat și se analizează atât teme culturale, cât și teme de interes din zona socială și ideologică”, declară rectorul Universității de Vest din Timișoara, Marilen Gabriel Pirtea.

Accesul la eveniment este permis doar persoanelor vaccinate împotriva virusului Sars-CoV-2 pentru care au trecut zece zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu Sars-CoV-2. Este necesară rezervarea în prealabilă, care se face la acest link. Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a UVT.

Print Friendly, PDF & Email