Marian Cucșa s-a înscris în Forța Națională

Deputatul independent, fost  ALDE, Marian Cucșa, s-a înscris în Forța Națională: “România are nevoie de o forță națională care să reunească forțele (puterea) cetățenilor români!”

 

Cu acest sentiment te naști și acest curent naționalist nu poate fi controlat niciodată de un singur individ. Pe întregul mandat de până acum am încercat să promovez produsele românești, iar Forța Națională nu este doar despre promovarea produselor românești, ci despre întreg patrimoniul României, începând de la bogățiile naturale până la tradițiile și valorile noastre și incluzând toți cetățenii români. Iar România are nevoie de o forță națională care să reunească forțele cetățenilor români și să le apere drepturile. Suntem un popor de oameni valoroși și puternici, avem o țară care merită prețuită și valorificată, iar dacă nu o facem noi, cine să o facă?!”, declară deputatul Marian Cucşa.

Acesta mai spune că este momentul „conștientizării a tot ceea ce avem și să ne readunăm forțele pentru a realiza proiecte concrete care să reclădească România așa cum ne-o dorim cu toții”.

Marian Cucşa a demisionat din ALDE în luna septembrie 2019.

Forța Națională, care reuneşte mai mulţi foşti membri ALDE, îl are ca preşedinte pe Teodor Meleşcanu, exclus din ALDE, formaţiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu, pentru că a acceptat funcţia de ministru de Externe în Guvernul Dăncilă, fără a avea acordul conducerii ALDE.  

Forța Națională va avea succes pentru că este o platformă  care promovează valorile și tradițiile naționale și protejează cetățenii români și drepturile lor. Atipic partidelor naționaliste de până acum, Forța Națională a înțeles foarte bine că într-o Europă unită, fiecare are specificul lui, iar obiectivul nu este acela de a marginaliza minoritățile naționale, ci de a crea un cadru de bună funcționare a tuturor cetățenilor români. Forța Națională ține cont de valorile și principiile pe baza cărora s-a înființat Uniunea Europeană și anume susținerea valorilor naționale specifice fiecărui stat într-o Europă Unită”, susţin reprezentanţii partidului.

 

Print Friendly, PDF & Email