Distracţie, la Bastion Glow

Timp de patru zile, Bastionul Theresia din Timișoara vor avea loc, în cadrul evenimentului Bastion Glow, spectacole de muzică, teatru, show-uri de artă și magie.

 

Bastion Glow se va desfășura în curtea Bastionului, unde se vor regăsi scene de live performance, alături de zone de recreere care cuprind ateliere creative și interactive.

„Stilurile distincte ale artiștilor invitați fac parte din conceptul nostru și sperăm ca publicul participant să prețuiască și să susțină diversitatea propusă. Atelierele de creație și recreere sunt gândite atât pentru familii cu copii, cât și pentru cei care încă mai cred în zâne, puterea măștilor și a magiei. Pentru melomani va fi amenajată o scenă specială, pe care vor urca artiști care, cu siguranță, vor fi pe placul tuturor”, transmit organizatorii.

Joi, 19 septembrie, de la ora 16.30 vor evolua Atelierele de Creație Circus Fairies, Andra Gogan, Superchill & Elena Ionescu şi Bosquito. Vineri, 20 septembrie, de la ora 17, Teatrul Cortina, cu ateliere și dansuri pentru copii, Robo, Ladytron și Trupa Out of Space şi Mario Fresh. Sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 19.30 vor urca pe scenă Phaser, Basska şi Vița de Vie, iar duminică, 22 septembrie, începând cu ora 16.30, Hazliții, cu ateliere și dansuri pentru copii, magiciana Cristina Strecopitov, Famous Band Timişoara, Greek4u și dansatorii şi      Zuralia.

Evenimentul este organizat de Muzeul Național al Banatului, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș.

Print Friendly, PDF & Email