Două zile de distracţie la Zilele Lacului Surduc

Întreceri și demonstrații pe apă, activități de divertisment pentru copii și un show aeronautic de anvergură vor fi, în cadrul Zilelor Lacului Surduc, evenimentele de promovare turistică a lacului Surduc și a obiectivelor din împrejurimi.

 

Zilele Lacului Surduc, un eveniment ajuns la a treia ediţie, desfășurat pe malul lacului Surduc, vor avea loc, anul acesta, în 1 şi 2 iulie.

Sâmbătă, 1 iulie, în cadrul Zilelor Lacului Surduc se va desfășura a doua ediție a Aero Nautic Show, un spectacol de acrobații aeriene și nautice oferit de Asociația Aeronautică Română. Tot sâmbătă sunt programate să aibă loc concerte susținute de DJ Sava, DJ Dark, Mr. Pit, GeoDaSilva, Andaro, Sean Norvis, Stino Grant, iar ziua se va încheia cu focuri de artificii.

Duminică, 2 iulie, sunt programate să aibă loc întreceri pe apă, plimbări cu bicicleta în jurul lacului, teatru de păpuși și activități distractive pentru copii, plimbări cu barca pe lacul Surduc, dar și un concert de muzică populară susținut de Ramona Ilieși Drăgan, Adrian Stanca, Camelia Florea și Marinică Trocea.

Demonstrații de karting, concursuri de pescuit, demonstrații canine și exerciții de salvare din apă sunt alte câteva repere ale momentelor pregătite pentru începutul lunii iulie pe Lacul Surduc.

Ca noutate, anunţă organizatorii, la ediția din acest an toţi turiștii care trec prin Fârdea sunt invitaţi să descopere preparatele de pește din zonă, fie că este vorba de crapul din lacul Surduc sau de păstrăvul din crescătoriile atât de renumite de la Luncani sau Românești.

Tot în premieră, organizatorii au decis ca, din acest an, să targeteze un public iubitor de campare la cort, prin urmare au fost alese locații care urmează să fie anunțate de către Primăria Fârdea și puse la dispoziția doritorilor.

Programul detaliat al evenimentului va fi disponibil dupa data de 18 iunie, pe site-ul www.turismtimis.ro.  

Zilele Lacului Surduc reprezintă un eveniment de weekend organizat cu scopul de a promova obiectivele turistice din zonă, de a dezvolta și promova turismul sub diferitele sale forme, în Timiș.

Evenimentul este organizat de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș și Primăria Fârdea, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș.

Print Friendly, PDF & Email