Zilele Carierei, la Universitatea Politehnica Timişoara

Foto: Eye in the Sky

Universitatea Politehnica Timişoara organizează Zilele Carierei, un eveniment dedicat studenților și absolvenților interesați să identifice oportunitățile oferite de companii angajatoare.

 

Zilele Carierei, eveniment organizat de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră al Universității Politehnica Timișoara, ajuns la cea de-a XVIII-a ediție (și a treia online), va avea loc în zilele de 24 şi 25 martie, pe platforma https://zilelecarierei.upt.ro/, mai prietenoasă cu utilizatorii, spun reprezentanţii universităţii.

Manifestarea, menţionează organizatorii, este dedicată studenților și absolvenților interesați să identifice oportunitățile oferite de companii: stagii de practică, internship-uri, locuri de muncă part-time sau full-time. În aceeași măsură, acțiunea are ca scop întărirea parteneriatelor între mediul economic și Universitatea Politehnica Timișoara. Nu în ultimul rând, participanții la Zilele Carierei au ocazia de a câștiga premiile oferite de organizatori: tablete, camere web, smart watch, kituri de gaming, căști audio wirless, baterii externe.

Pe site-ul dedicat Zilelor Carierei, cei interesați pot accesa ofertele celor 19 expozanți și pot aplica pentru job-urile disponibile, iar în plus, în zilele de 24 şi 25 martie, între orele 10-17, pot intra în contact cu reprezentanții companiilor și pot participa la webinariile susținute de acestea, în cadrul cărora vor avea loc prezentări ale produselor sau serviciilor, precum și ale ofertelor de carieră. Detaliile legate de webinarii (tema, ziua și ora) sunt disponibile pe site-ul evenimentului, la secțiunea Program.

Print Friendly, PDF & Email