Visma Software va funcţiona în clădirea UBC 3 a Openville Timişoara (P)

Compania Iulius şi Visma Software, dezvoltator norvegian de soluţii software pentru managementul afacerilor, au semnat un contract de închiriere pentru un spaţiu de birouri în clădirea United Business Center 3 (UBC 3) a ansamblului Openville Timişoara, cea mai mare dezvoltare cu destinaţie mixtă din vestul ţării.

 

Visma Software a închiriat 4.200 mp, din cei 18.000 mp pe care îi are cea de-a treia clădire de birouri clasa A din ansamblul dezvoltat, în prezent, în proximitatea Iulius Mall Timişoara. Spaţiul închiriat va permite susţinerea strategiei de dezvoltare pe care Visma Software o are pe plan local. Biroul din UBC 3 se va desfăşura pe trei etaje din cele 14 ale clădirii.

Visma Software este prezentă în Timişoara din anul 2006 şi are 180 de angajaţi. Compania, cu sediul în Sibiu, are în total circa 400 de angajaţi în România, la Sibiu şi Timişoara.

Prin localizarea sa în proximitatea Iulius Mall, UBC 3 vine în întâmpinarea companiilor care doresc să le ofere angajaţilor, pe lângă condiţii moderne de lucru, şi acces rapid la o varietate de facilităţi şi servicii utile, disponibile la doi paşi distanţă: food court, restaurante, centru de fitness, magazine, cinema multiplex, grădiniţă, cabinete medicale, curăţătorie, spălătorie, agenţii de turism etc. În plus, prin programul Card Partener, creat special pentru angajaţii din ansamblul Openville, aceştia beneficiază exclusiv de promoţii de până la 25%, la peste 100 de locaţii din mall.

Construcţia UBC 3 a început în luna iunie a acestui an, termenul estimat de finalizare fiind de aproximativ 12 luni. Acesta este cel de-al treilea imobil office din totalul de şapte prevăzute în proiectul mixt din Timişoara. Cu o suprafaţă totală de peste 130.000 mp, componenta de birouri a ansamblului Openville va deveni un pol regional de business.

UBC 3 va avea aproximativ 18.000 mp şi 14 etaje, demisolul şi parterul fiind rezervate spaţiilor de retail. Clădirea va fi certificată Leed, printre caracteristicile acesteia numărându-se suprafeţele generoase pe fiecare nivel, de până la 2.000 mp, fără coloane interioare şi faţada integral din sticlă, cu un aport sporit de lumină naturală. Totodată, UBC 3 se va distinge prin poziţionarea sa, în imediata apropiere a parcului de 55.000 mp, care va fi amenajat în Openville. Clădirea va beneficia de două intrări principale, dintre care una la nivelul parcului care va fi creat peste parcarea subterană a ansamblului. Astfel, cei care vor lucra în UBC 3 vor avea parte de o panoramă deosebită asupra zonelor verzi şi vor beneficia de acces imediat la cafenelele şi restaurantele amenajate în aer liber.

În paralel, în Openville continuă lucrările de construcţie la UBC 1, imobilul de 13.000 mp care va fi finalizat în perioada următoare, precum şi la o parcare supraetajată cu peste 900 de locuri, care va deveni funcţională în toamnă. În curând, alte două noi imobile de birouri vor intra în construcţie, precum şi extinderea Iulius Mall, cu o suprafaţă de 60.000 mp. În luna ianuarie, IULIUS a inaugurat prima clădire de birouri, de 18.000 mp, închiriată integral de companii din IT şi automotive.

Openville este conceput ca un centru urban, care include toate elementele necesare unui stil de viaţă activ, în acelaşi loc, permiţând economisirea de timp: şapte clădiri office (peste 130.000 mp), 450 de magazine (131.000 mp), restaurante şi cafenele tematice cu panoramă spre cel mai mare parc suspendat din România (55.000 mp), patinoar în aer liber, carusel pentru copii, patru săli de evenimente şi peste 4.050 de locuri de parcare (subterane şi supraetajate).

Visma este lider pe piaţa din Europa în dezvoltarea de programe pentru automatizarea şi gestionarea proceselor de afaceri, în cadrul întreprinderilor. Are peste 5.500 de angajaţi, care îşi desfăşoară activitatea în 14 ţări.

Visma contribuie la dezvoltarea continuă a afacerii în alte companii, oferind aplicaţii software, servicii externalizate, soluţii comerciale şi soluţii IT în retail şi consultanţă. Peste 600.000 de clienţi în Europa de Nord utilizează produsele şi serviciile, iar alţi 300.000 sunt clienţi ai serviciilor de Hosting.

Visma Software este divizia companiei care oferă programe software şi servicii pentru managementul afacerilor, automatizare în facturare, managementul de proiect, analiza datelor de afaceri, CRM, HRM și zonele de salarizare de specialitate.

Print Friendly, PDF & Email