(P) dm drogerie markt a deschis un magazin în ansamblul Openville Timişoara

Joi, 8 decembrie, la parterul clădirii de birouri clasa A United Business Center 2 (UBC 2) din ansamblul Openville Timişoara, dezvoltat de grupul Iulius, a fost deschis un magazin al retailerului german dm drogerie markt.

 

Cu o suprafaţă de aproximativ 390 mp, dm drogerie markt oferă o gamă extinsă de produse dedicate frumuseţii, îngrijirii copiilor, articole de igienă şi întreţinere a casei, precum şi alimente bio şi produse care ajută la menţinerea sănătăţii. În reţeaua naţională Iulius, dm drogerie markt mai este prezent la Palas Mall Iaşi, Iulius Mall Iaşi şi Iulius Mall Suceava.

Aceasta este cea de-a doua inaugurare a unui operator de servicii în clădirea UBC 2, după cea a Pliclinicii „Regina Maria”.

UBC 2 are o suprafaţă închiriabilă de 18.000 mp şi a fost concepută să asigure o sinergie între componenta office și cea de retail, astfel încât persoanele care vor lucra aici vor beneficia de o gamă extinsă de servicii şi facilităţi. Printre companiile care au contractat spaţii în UBC 2 se numără Ness Software Engineering Services şi Autoliv România.

Iulius investeşte peste 220 de milioane de euro în proiectul multifuncţional Openville Timişoara din proximitatea Iulius Mall, al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliul companiei, după Palas Iaşi. În prezent, se lucrează la al doilea imobil office, de 13.000 mp închiriabili. Openville va include şapte clădiri de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de 130.000 mp închiriabili. Proiectate în conformitate cu normele LEED, acestea vor dispune de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a crește eficienţa costurilor la utilităţi şi confortul chiriaşilor.

Openville va include peste 450 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, cinema multiplex, fresh market, patru săli pentru evenimente, cel mai mare loc de joacă, opţiuni pentru petrecerea timpului liber, cel mai mare parc suspendat din România şi aproximativ 4.050 de locuri de parcare, subterane şi supraetajate.

dm drogerie markt reprezintă unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine specializate în beauty, wellness, baby şi uz casnic şi a adus în România o gamă proprie de produse de calitate (Balea, babylove, Sundance etc.).

În România, dm drogerie markt are magazine deschise în oraşe precum: Timişoara, Iaşi, Bucureşti, Cluj-Napoca, Galaţi, Braşov, Constanţa, Sibiu şi altele.

Print Friendly, PDF & Email