dm drogerie markt, un nou magazin, în Openville Timişoara

UBC 2 Openville Timisoaradm drogerie markt va deschide, în această toamnă, un magazin la parterul primei clădiri de birouri din ansamblul Openville Timişoara.

 

Compania Iulius a încheiat de curând un parteneriat cu dm drogerie markt, prin care retailerul german va deschide un magazin la parterul primei clădiri de birouri clasa A din ansamblul multifuncţional Openville Timişoara.

Magazinul, cu o suprafaţă de aproximativ 390 mp, va fi inaugurat odată cu întreaga clădire United Business Center 2 (UBC 2), în această toamnă. UBC 2 este concepută să asigure o sinergie între componenta office și cea de retail, astfel încât persoanele care vor lucra aici vor beneficia de o gamă extinsă de servicii şi facilităţi. Printre companiile care au contractat spaţii în UBC 2, care are o suprafaţă închiriabilă de 18.000 mp, se numără Ness Software Engineering Services, Autoliv România şi Policlinica „Regina Maria”.

Dorința comună de dezvoltare și de oferire de servicii de calitate clienților a transformat colaborarea dintre dm drogerie markt și grupul Iulius în una de durată, bazată pe încredere, corectitudine și respect reciproc. Ne bucurăm că, împreună, vom ajunge acum și mai aproape de timișoreni”, declară Mag. Milan Radin M.B.A., director general dm drogerie markt România.

Unitatea dm din UBC 2 va fi cel de-al patrulea magazin al brandului german din reţeaua naţională dezvoltată de grupul Iulius, după cele de la Palas Mall Iaşi, Iulius Mall Iaşi şi Iulius Mall Suceava.

Construcţia ansamblului urbanistic Openville, din proximitatea Iulius Mall Timişoara, a început în septembrie 2015, cu lucrările la clădirea de birouri UBC 2. În luna iunie a acestui an, au demarat lucrările la cea de-a doua clădire office clasa A, denumită UBC 1, cu o suprafaţă de 13.000 mp închiriabili.

Openville va avea o suprafaţă construită de 594.000 mp, iar cea mai mare pondere o va avea componenta office, care include şapte imobile, cu un total de aproximativ 130.000 mp închiriabili, printre care şi cea mai înaltă clădire din România (155 m şi 27 de etaje). Datorită poziţionării într-un ansamblu multifuncţional, angajații companiilor care își vor desfășura activitatea aici vor beneficia de o gamă completă de servicii, de posibilități de petrecere a timpului liber, promoții și discounturi. Pe segmentul de retail, Openville va completa oferta Iulius Mall Timişoara cu peste 100 de noi magazine, restaurante şi cafenele tematice, cinema multiplex cu 15 săli, fresh market, patru săli pentru evenimente, cel mai mare loc de joacă şi alte opţiuni pentru petrecerea timpului liber. În plus, timişorenii vor avea la dispoziţie şi cel mai mare parc suspendat din România, spaţiu verde de peste 55.000 mp, şi aproximativ 4.050 de locuri de parcare, subterane şi supraetajate.

dm drogerie markt reprezintă unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine specializate în beauty, wellness, baby şi uz casnic şi a adus în România o gamă proprie de produse de calitate (Balea, babylove, Sundance etc.).

În magazin, clienţii vor avea la dispoziţie o gamă extinsă şi completă de produse dedicate frumuseţii, îngrijirii copiilor, articole de igienă şi întreţinere a casei, precum şi alimente bio şi produse care pot ajuta la menţinerea sănătăţii.

În România, dm drogerie markt are magazine deschise în oraşe precum: Timişoara, Iaşi, Bucureşti, Cluj-Napoca, Galaţi, Braşov, Constanţa, Sibiu şi altele.

Print Friendly, PDF & Email

Articol scris de

Redacţia Timpolis, timpolis@online.ro