Timișoara poate fi primul oraș cu un concert în aer liber, după relaxarea restricțiilor

Foto: Constantin Duma

Primarul Nicolae Robu anunță că intenționează să organizeze la finalul săptămânii viitoare, în Piața Libertății, un concert care să respecte normele de distanțare socială impuse de Guvern. Timișoara ar deveni, astfle, primul oraș cu un concert în aer liber, după relaxarea restricțiilor.

 

Vreau ca săptămâna viitoare să organizăm un concert în condițiile reglementate, adică cu maximum 500 de participanți care să stea pe scaune, vom lua toată măsurile de împrejmuire a zonei, pentru că eu sunt convins că timișorenii așteaptă semne de apropiere, de normalitate și artiștii, ce să mai vorbim. Vom încerca un concert în weekend-ul următor, în Piața Libertății ne gândim să îl facem – repet, cu toate măsurile luate – cu Phoenix, Cargo și Pro Musica. Sper să poată toate cele trei trupe timișorene să fie prezente pe scenă. Dacă nu pot toate, vreau să îl facem oricum și dacă va fi doar cu o singură trupă”, declară primarul Nicolae Robu.

Concertul urmează să aibă loc la sfârșitul săptămânii viitoare, dar va concerta doar Cargo, trupele Pro Musica și Phoenix nefiind în țară.

Print Friendly, PDF & Email