Sute de oameni au răspuns unui eveniment caritabil, organizat pentru ajutorarea copiilor nevoiaşi din Dumbrăviţa

Drive-In Movie Night a dst startul unei toamne culturale altfel în Dumbrăvița. Evenimentul a avut ca scop strângerea de rechizite școlare pentru familiile nevoiașe.

 

„Pe locuri, fiți gata… Fii altruist!” a fost motto-ul primei seri de film american în Dumbrăvița, care a avut loc duminică, 1 septembrie. Evenimentul, organizat de Sorin Drăgoi și PNL Dumbrăvița în parcarea Sălii Polivalente din comună, a avut ca scop strângerea de rechizite școlare pentru familiile nevoiașe din localitate.

Organizatorii spun că a fost o seară care le-a depășit așteptările, dumbrăvițenii dovedindu-se altruiști: „Peste 130 de automobile, mai mult de 400 de oameni și un număr impresionant de rechizite școlare sunt cifrele unui eveniment emblematic.”

„Le mulțumesc tuturor pentru participare și implicare. Am dovedit că se poate da startul și unei altfel de culturi în Dumbrăvița. Împreună facem ca acțiunea să înceapă acum prin schimbare, implicare și dinamism!”, declară Sorin Drăgoi, președintele organizaţiei locale a PNL.

Acesta invită localnicii din Dumbrăvița să își exprime în continuare opinia despre ce alte tipuri de acțiuni se pot organiza în comună.

Print Friendly, PDF & Email