Târg caritabil pentru copiii cu dizabilități, organizat la Universitatea de Vest din Timişoara

Studenţii de la Sociologie ai Universităţii de Vest din Timişoara organizează un târg caritabil, urnd ca fondurile strânse să susțină terapiile copiilor cu dizabilități.

 

Târgul caritabil Socio Claus își propune să aducă la standuri produse manufacturate specifice sărbătorilor de iarnă, realizate de studenții Departamentului de Sociologie, de părinți ai unor copii cu dizabilități și de asociații și ONG-uri din Timișoara: Asociația Școala Mamei Junior, Copii și Zâne, Fundația de Abilitare Speranța, Asociația Alex, Radu și autismul, Centrul de Resurse și Asistență Educațională Speranța, Centrul Marisa. Evenimentul va avea loc în perioada 9-13 decembrie, între orele 10-16, în holul de la intrarea Universității de Vest.

Toate fondurile care se vor strânge în urma comercializarii produselor vor fi destinate susținerii terapiilor copiilor cu dizabilități.

Evenimentul este organizat de Departamentul de Sociologie din cadrul Facultății de Sociologie și Psihologie, în contextul Săptămanii Studenților la Sociologie și Resurse Umane și al proiectului pentru comunitate Calitatea vieții copiilor cu autism din judeţul Timiș.

Print Friendly, PDF & Email