Sorin Grindeanu revine, oficial, în PSD

Sorin Grindeanu, fost premier în  perioada în care PSD era condus de Liviu Dragnea, revine în PSD Timiş şi va candida pentru funcţia de preşedinte executiv, în echipa lui Marcel Ciolacu, anunţă, într-un comunicat de presă, PSD Timiş.

 

Alfred Simonis, preşedintele PSD Timiş, susţine că este prima dată când cineva din Timiş „candidează cu şanse clare la o funcţie atât de importantă la nivel naţional”.

Sorin Grindeanu s-a întâlnit cu echipa de campanie a PSD Timişoara şi cu candidata social-democrată la Primăria Timişoara, Voichiţa Lăzureanu.

„Voi reintra în politică, nu am lipsit la nicio campanie din ultimii 20 de ani şi tot ce-mi doresc este să redevenim echipa câştigătoare de la PSD Timiş. Am încredere în Alfred Simonis, în Eugen Dogariu, în Sebastian Răducanu, în Călin Dobra şi în Voichiţa Lăzureanu, care ştiu că va face o figură excelentă în aceste alegeri, cât şi în toţi ceilalţi candidaţi. Trebuie să redevenim principala forţă politică şi vă anunţ acum că voi candida pentru funcţia de preşedinte executiv, în echipa lui Marcel Ciolacu”, a declarat Sorin Grindeanu.

Print Friendly, PDF & Email