Sorin Grindeanu, la o şedinţă a PSD Timiş

PSD Timiș au avut în a doua zi de Crăciun o întâlnire la care a participat şi fostul lider al filialei judeţene Sorin Grindeanu, exclus din PSD în 2017, anunță Agerpres.

 

Preşedintele interimar al PSD Timiş, deputatul Alfred Simonis, a declarat, pentru Agerpres, că social-democraţii timişeni şi-au exprimat sprijinul pentru Sorin Grindeanu, dacă va dori să candideze pentru vreo funcţie la viitorul Congres al partidului, dar a precizat că acesta doar a ascultat propunerile: „Pe Sorin Grindeanu l-am invitat eu la o discuţie de final de an cu colegii din Timiş. A fost bucuros că l-am invitat, noi, bucuroşi că a venit. Nu s-a întâmplat mare lucru. A fost o discuţie în care l-am invitat dacă vrea să candideze. A fost de acord toată lumea că, dacă Sorin Grindeanu doreşte să candideze la vreo funcţie în Congresul Naţional al PSD, are tot sprijinul Filialei Timiş a PSD. În rest, au fost discuţii libere. Sorin Grindeanu doar a ascultat, nici nu a acceptat, nici nu a respins propunerea noastră, nici nu a hotărât dacă se reînscrie sau nu în partid, nu a menţionat dacă îşi doreşte sau nu să candideze. Este doar ceea ce ne dorim noi.”

Întâlnirea social-democraţilor timişeni a avut loc la iniţiativa deputatului Alfred Simonis, care asigură interimatul filialei, după ce Călin Dobra a demisionat din această funcţie în ajunul Crăciunului, motivând că doreşte să se dedice total pregătirii pentru campania localelor, unde vrea să candideze pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, funcţie pe care o deţine în prezent.

În vara anului 2017, Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis excluderea din partid a lui Sorin Grindeanu, dar şi retragerea sprijinului politic ca premier.

Print Friendly, PDF & Email