PSD Timiş: „Îl susţinem în orice situație pe Sorin Grindeanu”

PSD Timiş transmite „întreaga susținere” pentru Guvernul condus de Sorin Grindeanu, care este şi președintele Organizației Timiș a PSD. „Îl susținem total, îl sprijinim în orice situație”, transmite Călin Dobra, președintele executiv al PSD Timiș.

 

Decizia a fost anunţată după reunirea în şedinţă a Biroului Permanent Județean al PSD Timiş, la sfârșitul acestei săptămâni, se arată într-un comunicat al socialilor-democraţi timişeni.

După ședința BPJ, a urmat un Comitet executiv al PSD Timiș, din care fac parte primarii și președinții de organizații locale, și aceștia transmițând că „își doresc continuarea implementării programului de guvernare”.

“Sorin Grindeanu este președintele PSD Timiș, iar noi și colegii noștri din județ avem mare încredere în el, îl susținem total, îl sprijinim în orice situație. Primarii și președinții de organizații locale au transmis foarte clar că își doresc ca programul de guvernare, unul foarte bun, să fie dus la bun sfârșit. Oamenii au văzut că în doar o lună de guvernare au fost luate deja o serie de măsuri concrete și vor să se continue în același mod”, a spus Călin Dobra, președintele executiv al PSD Timiș, care ocupă în momentul de faţă şi funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, pe care a avut-o Sorin Grindeanu, înainte de numirea ca în funcţia de prim-ministru.

Tot la sfârşitul acestei săptămâni, mai anunţă PSD Timiş, o parte dintre parlamentarii social-democraţi de Timiș au avut întâlniri punctuale în organizații locale din Timișoara și județ, pe tema continuării implementării măsurilor promise în campania electorală. “Colegii noștri îl cunosc cu toții pe Sorin Grindeanu și îl susțin, dar aveau nevoie de aceste întâlniri pentru că ei vor o confirmare că Guvernul Grindeanu rămâne în funcție”, transmite Călin Dobra. Adăugând că aceştia susţin „pe bună dreptate” că protestele au rămas fără obiect după abrogarea OUG 13 și că așteaptă noi măsuri din partea Guvernului. „Am primit semnale clare din partea asociațiilor profesionale și sindicale din Educație, Sănătate și Administrație care sunt foarte mulțumite de măsurile luate până acum de Guvernul Grindeanu și care, la rândul lor, doresc continuarea programului nostru de guvernare”, a mai afirmat Călin Dobra.

 

Print Friendly, PDF & Email

Articol scris de

Jurnalist Timpolis