Doi parlamentari USR, înscrişi pentru un nou mandat parlamentar pe lista USR-PLUS Timiş

Alianța USR PLUS Timiș și-a desemnat candidații pentru parlamentare: cinci pentru Senat şi zece pentru Camera Deputaţilor. Straniu este că un senator USR din mandatul 2016-2020, foarte activ, nu apare pe lista de Senat, ci pe cea de Camera Deputaţilor, iar acolo, pe poziţia a treia.

 

Pentru Senat, Alianţa USR-PLUS Timiş i-a desemnat candidaţi pe Raoul Trifan, Dan Reșitnec, Diana Amza și Mircea Vancia. La Camera Deputaților desemnaţi au fost Cătălin Drulă, deputat USR în mandatul 2016-2020, Daniel Toda, Nicu Fălcoi, senator USR în mandatul 2016-2020, Kinga Târlea, Zoltan Nemeth, Oana Chirilă, Cătălina Jahn, Andrei Cican, Alexandru Pupșa și Zinel Cristian Constantinescu.

La alegerile locale din 27 septembrie 2020, Timișoara a dat semnalul de schimbare. Acum vă cer să ducem acest semnal de la Timișoara până în Parlamentul României: o Românie fără hoție, cu funcționari și aleși publici integri, care înțeleg că sunt acolo să îi servească și să îi reprezinte cu onoare pe cei care care i-au trimis acolo prin vot”, declară, pe pagina sa de Facebook, Dominic Fritz, primarul ales al Timişoarei, la alegerile din 27 septembrie.

 

Print Friendly, PDF & Email