(P) PMP Timiș luptă pentru reducerea numărului de parlamentari

echipa-pmp-timisLa referendumul organizat în 2009, românii, indiferent de opțiunile politice pe care le aveau la acel moment, au votat masiv pentru reducerea numărului de parlamentari. Cu toate acestea, astăzi Casa Poporului încălzește la fel de multe scaune. Aproximativ 600. Românii își doresc schimbarea, iar candidații Partidului Mișcarea Populară Timiș la alegerile parlamentare vin în întâmpinarea lor.

 

România nu are nevoie de 600 de persoane care ajung în Parlament pe spatele omului de rând și uită foarte rapid de ce sunt acolo. Numărul parlamentarilor trebuie redus. 300 de oameni sunt suficienți pentru a răspunde așteptărilor populare. Să nu uităm că la ora actuală nici 300 dintre cei ce sunt acolo nu și-au dovedit uitilitatea”, explică Radu Șumălan, candidat PMP Timiș la Senatul României.

Candidații PMP Timiș mai spun că nu doar diminuarea numărului de parlamentari este necesară ci și calitatea umană a deputaților și senatorilor. Pe principiul „puțini și buni”, reprezentanții Partidului Mișcarea Populară își doresc ca Legislativul României să fie compus din oameni cu experiență profesională și de o înaltă calitate morală.

„Voi lupta pentru ca decizia celor peste 7 milioane de români de la Referendumul din 2009 să fie respectată. Este strigător la cer ca după 27 de ani de la Revoluție, voința poporului să fie ignorată de unii politicieni meschini, care pun propriul interes mai presus de cel al omului de rând”, spune Cornel Sămărtinean, candidat la Camera Deputaților, din partea Partidului Mișcarea Populară Timiș.

 

Publicat la comanda PMP Timiş. Publicat de SC Timpolice SRL. Cod mandatar financiar: 11160002.

Print Friendly, PDF & Email