Seară de Poetry Reading și Jam Session

Foto: Sebastian Tătaru

Cenaclul ,,Comuna 30” organizează o seară de Poetry Reading și Jam Session #4, care promovează tineri scriitori.

 

Publicul interesat este invitat să asculte versuri ale poeților Nelu Antocian, Dana Munteanu, Cătălin Iovu și Lena Chilari, acompaniate de melodiile cântate de Florin Vârajan. Evenimentul va avea loc vineri, 30 iunie, de la ora 20.30, în localul „Scârț loc lejer” (strada Arhitect Laszlo Szekely 1).

Comuna 30 e un proiect care își propune să promoveze tinerii scriitori și să-i aducă în fața publicului printr-o serie de lecturi publice, seri de cenaclu și ateliere în mai multe locații din Timișoara. De asemenea, proiectul dorește să creeze un spațiu sigur în care tinerii să se poată exprima în felul lor, să învețe unul de la celălalt, pentru ca astfel să construim o comunitate în care aceste voci diferite să se dezvolte în timp.

„Conform DEX, «comună» înseamnă prima treaptă de dezvoltare a societății omenești, caracterizată prin munca în comun și prin împărțirea egală a bunurilor materiale”, iar numărul 30 arată că suntem din Timișoara și că, în ciuda micilor probleme, avem încredere în Poșta Română”, spun organizatorii serii de poezie.

Print Friendly, PDF & Email