Liberalii timişeni au lansat „10 pentru Europa”

Zece pentru EuropaProiectul „10 pentru Europa” a fost prezentat şi la Timişoara. Scopul proiectului este acela de a le da tinerilor profesioniști și implicați șansa de a fi candidați pentru o poziție de eurodeputat pe listele P.N.L.

Evenimentul face parte din seria evenimentelor regionale organizate de Tineretul Național Liberal și de Cluburile Studențești Liberale pentru promovarea proiectului.

Gazdele întâlnirii au fost Liviu Cocean, președinte T.N.L. Timișoara, și Eugen Grigoroiu, președintele C.S.L. Timișoara. „ «10 pentru Europa» este proiectul care dă tinerilor șansa de a demonstra că sunt o resursă esențială pentru Partidul Național Liberal. Înscriindu-vă în proiect, puteți propune soluții care să răspundă nevoilor cu care se confruntă astăzi România și Europa” , spune Liviu Cocean.

Alexandru Bărbieru, secretar executiv T.N.L., a făcut prezentarea proiectului și i-a îndemnat pe cei 50 de tineri prezenți în sală să se înscrie și să își susțină viziunea lor despre Europa. „Voi sunteți cei care știți cum vreți să arate Europa anului 2050 și de aceea vă îndemn să veniți de acum alături de noi, ca să o construim împreună. Implicați-vă în acest proiect și faceți cunoscută viziunea voastră despre viitorul Europei”, le-a spus Alexandru Bărbieru tinerilor liberali.

Proiectul „10 pentru Europa”, inițiat de T.N.L. și C.S.L., a fost lansat la nivel național pe 15 noiembrie, la București. Până acum au avut deja loc lansări la nivel local în Suceava, Iași, Drobeta Turnu Severin, Focșani, urmând ca în perioada următoare astfel de evenimente să fie organizate și în alte orașe. Scopul proiectului este acela de a le da tinerilor profesioniști și implicați șansa de a fi candidați pentru o poziție de eurodeputat pe listele P.N.L.

 

Print Friendly, PDF & Email