Desemnarea candidatului P.N.L. la alegerile parlamentare parțiale de pe Colegiul III Timișoara, pe ultima sută de metri

Liberalii vor alege între Viorel Ciofan şi Cosmin Costa

PNLPreparativele pentru desemnarea candidatului care va reprezenta P.N.L. în competiția pentru câștigarea Colegiului III Timișoara se apropie de final.

 

Biroul Permanent Teritorial al P.N.L. Timiş a finalizat, joi, ierarhizarea candidaţilor luaţi în calcul să intre în cursa pentru alegerile parlamentare pentru Colegiul III Timişoara – locul de deputat a fost vacantat după demisia din Parlament a Mariei Grapini, care va intra în cursa pentru europarlamentar. P.N.L. Timiş anunţă că primii doi clasați sunt Viorel Coifan şi Cosmin Costa, dar spun că toţi candidaţii au fost apreciaţi de pentru activitatea depusă în partid şi în viaţa profesională şi civică.  P.N.L. Timiş mai comunică faptul că sistemul de evaluare a candidaților s-a întemeiat pe principii meritocratice. La momentul considerat „cel mai potrivit” de către conducerea filialei, între cei doi candidați se va face selecţia finală, mai spun reprezentanții P.N.L. Timiş.

Deputatul P.S.D. Sorin Grindeanu susţine, însă, că sondajul intern din P.N.L.,realizat de către reprezentanții Organizației de Tineret a P.N.L., nu va fi utilizat în desemnarea  candidatului pentru Colegiul III Timișoara. Mai mult, invocând informații din interiorul P.N.L. Timiş, susţine că Viorel Ciofan, candidatul cel mai bine clasat în sondaj, ar avea și cele mai mici șanse de a fi desemnat candidat din partea P.N.L. pe colegiul vizat.

Print Friendly, PDF & Email