Leonardo DiCaprio va produce un film horror

Leonardo DicaprioActorul american Leonardo DiCaprio s-a asociat cu doi producători specializați în filme horror pentru a produce un lungmetraj ce aparține acestui gen cinematografic.

 

Filmul se va intitula Home și va prezenta o serie de evenimente înspăi­mântătoare care au loc într-o casă bântuită, informează site-ul publicației Le Nouvel Observateur, citat de Me­diafax.

Pentru acest proiect, Leonardo DiCaprio s-a asociat cu doi profesio­niști ai genului horror, Jason Blum, producătorul francizei Activitate pa­ra­normală, și Graham King, producătorul filmului cu zombie World War Z. Filmul va fi regizat de Denis Illadis pe baza unui scenariu scris de Topher Grace și Patricia Clarkson.

Scenariul, considerat unul clasic, va prezenta aventurile unui bărbat ca­re devine convins că locuința pe care părinții lui i-au lăsat-o moștenire este bântuită de spirite malefice.

Leonardo DiCaprio, născut în 1974, este considerat unul dintre cei mai talen­tați actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune al cinemato­grafiei ameri­cane. Printre primele sale filme se nu­mără What’s Eating Gilbert Grape (1993), în care a jucat alături de Johnny Depp, și Jurnalul unui baschet­balist (1995). A avut mare succes la public după ce a jucat în Romeo și Ju­lieta, în 1996.

În ultima vreme, DiCaprio s-a spe­­cializat în biografii ale unor mari per­sonalități. Astfel, el a jucat rolul pio­nie­rului aviației Howard Hughes, în Avia­torul, care i-a adus, în 2005, a doua din­tre cele trei nominalizări la pre­miile Oscar. Actorul a mai jucat în Cârtița (2006) și Shutter Island (2010), regizate de Marin Scorsese, dar și în filmul lui Christopher Nolan, Începutul/ Incep­tion, lansat în cinematografe în 2010. Totoda­tă, în anul 2011, Leonardo Di­Caprio a ju­cat în J. Edgar, în regia lui Clint East­wood. Actorul a jucat în filmul Marele Gatsby, o ecranizare de excep­ție a roma­nului omonim scris de Fran­cis Scott Fitzgerald, în regia lui Baz Luhrmann, care a avut premiera anul trecut. În pre­zent, Leonardo DiCaprio poate fi văzut pe marile ecrane în filmul Lupul de pe Wall Street, în regia lui Martin Scorsese.

Print Friendly, PDF & Email