“Lupu”, ultimul film cu Sergiu Nicolaescu

“Lupu”, de Bogdan Mustaţă, ultimul film în care a jucat cineastul Sergiu Nicolaescu, va avea premiera în cinematografele româneşti pe 4 octombrie.

Sergiu Nicolaescu in LupuCe se poate întâmpla în mintea unui adolescent de 16 ani când se îndrăgosteşte pentru prima dată? Lupu trăieşte cea mai stranie vară din viaţa sa. Mama lui are un nou iubit, fata care se lipeşte de el pe holurile întune­cate ale blocului este posibil să nu existe, iar tatăl mort îi cere ajutorul din camera alăturată.

Filmul Lupu îl are în rolul principal pe tânărul Mihai Vasilescu, aflat la debut, alături de Ada Condescu, Cos­tel Caşcaval, Carmen Ungureanu, Ale­xandru Potocean şi Camelia Zorlescu, cu participarea extraordinară a lui Sergiu Nicolaescu, în ultimul său rol, anunţă Mediafax, citând Strada Film.

Proiectul a fost selecţionat în cadrul Atelierului Festivalului de la Cannes. Bogdan Mustaţă a făcut filme de televiziune în Dubai şi Vietnam şi a câştigat Ursul de Aur la Berlin pentru scurtmetrajul O zi bună de plajă, în 2008.

Filmul Lupu va avea două proiecţii pentru public, înainte de lansarea ofi­cială în cinematografe. Prima proiec­ţie a avut loc vineri, 20 septembrie, la Cinema Studio din Capitală, în Noaptea Albă a Filmului Românesc. Regizorul Bogdan Mustaţă şi o parte din echipă vor răspunde la întrebările publicului, după proiecţie.

De asemenea, pe 2 octombrie, echipa de promovare, în colaborare cu sub25.ro, pregăteşte un eveniment special, în cadrul căruia 100 de specta­tori aleşi în urma unui concurs pe Face­book vor fi iniţiaţi în universul labi­rin­tic al lui Lupu, în Club Control din Bucureşti.

Print Friendly, PDF & Email