„Balaurul din Transilvania” revine la Timişoara

Flaviu Cernescu Foto FB FCIubitorii de demonstraţii de echilibristică vor avea ocazia să le vadă, din nou, la Timişoara. În realizarea a doi practicanţi ai celui mai nou sport extrem ajuns în ţara noastră: highline-ul.

 

George Ciprian Lungu şi Flaviu Cernescu vor merge pe coardă la înălţime, într-un spectacol organizat mâine, 28 iulie, de la ora 18, în Atriumul Iulius Mall Timişoara. Cei doi urmează să parcurgă o distanţă de 20 de metri, la o înălţime de aproximativ 15 metri, pe o coardă subţire de doar câţiva centimetri, anunţă reprezentanţii Iulius Mall Timişoara.

George Ciprian Lungu are 27 de ani, practică slackline-ul de cinci ani, iar de patru s-a apucat de highline. Flaviu Cernescu, zis şi „Dragonul din Banat”, are 33 ani şi a devenit cunoscut după ce, în 2012, a ajuns în semifinale la emisiunea tv „Românii au talent”.

George Ciprian Lungu Foto Fb GCLDe-a lungul timpului, cei doi şi-au practicat pasiunea în spaţii dintre cele mai surprinzătoare, la înălţimi de până la 80 de metri, la Opera din Timişoara, la Salina Turda, la Centrul Vechi Herculane, la Anina, la Lublin, în Polonia, sau pe coşuri de fum din Reşiţa.

Flaviu Cernescu a mai fost la Timișoara cu o demonstrație live de slackline, în octombrie 2014, când oraşul a devenit kilometrul 0 al unui palpitant film documentar. Flaviu Cernescu, numit de unii “Transylvania Dragon” sau “Balaurul din Transilvania”, fiind protagonistul unui palpitant documentar realizat de un alt bănățean, Sabin Dorohoi. Atunci, Flaviu Cernescu s-a plimbat pe coardă, între cornișa Hotelului Timișoara și cea a Teatrului Național. Pe parcursul filmărilor la acest documentar, Flaviu Cernescu, a mers pe coardă deasupra unor clădiri reprezentative din Banat şi Transilvania, cea mai mare parte a drumului fiind făcută pe un monociclu.

 

Citeşte şi:

Balaurul din Transilvania” își începe aventura extremă la Timișoara.

Print Friendly, PDF & Email