Florin Piersic revine la Timişoara

După ce și-a sărbătorit la Timișoara cea de-a 81-a aniversare, într-o arhiplină sală a Operei, Florin Piersic a decis să întâmpine și ziua numelui său, Floriile, împreună cu publicul timișorean pe care îl numește „prietenul meu de o viață”.

 

Celebrul actor va urca din nou pe scena Operei Naționale Române din Timișoara, în 4 aprilie, de la ora 19, într-un spectacol care deține recordul de longevitate al carierei sale și a devenit un adevărat brand teatral al ultimului deceniu în România: Străini în noapte.

Străini în noapte este o profundă și melancolică meditație  despre fragilitatea relațiilor umane și despre cum trecerea timpul ne schimbă.

Sunt fericit să revin la Timișoara, un loc de care mă leagă prietenii de o viață, cu un public matur cultural, subtil și rafinat, un loc de care mi-e mereu dor și în care mă simt întotdeauna dorit”, spune Florin Piersic.

În comedia romantică scrisă de Eric Assous și regizată de Radu Beligan, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în amurgul vieții sentimentale și care, în absența soției, își începe noaptea într-un bar, de unde pleacă spre casă însoțit de Juliette, rol interpretat de Medeea Marinescu, o femeie tânără și senzuală, care-și învăluie identitatea într-o bizară țesătură de minciuni și secrete. Pierre află în acea seară un lucru care îi va schimba viața.

Decorul spectacolului este opera lui Puiu Antemir, costumele sunt creația renumitului designer Irina Schrotter, iar ilustrația muzicală este realizată de ilustrul flautist Ion Bogdan Ștefănescu.           

Biletele pentru acest spectacol au fost puse în vânzare la Agenția Operei din Timișoara.

Print Friendly, PDF & Email