Ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman, la Timişoara

Foto: CJ Timiş

 Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, a avut azi, la Timişoara, o întâlnire cu reprezentanţii administraţie judeţene şi ai celei locale.

 

Ambasadorul Adrian Zuckerman s-a întâlnit azi, la sediul Consiliului Județean Timiș, cu prefectul județului Timiș, Liliana Oneț, președintele CJ Timiș, Alin Nica, și viceprimarul municipiului Timișoara, Ruben Lațcău.

Au fost abordate teme legate de întărirea relațiilor de colaborare dintre Statele Unite ale Americii și județul Timiș, precum și domeniile de interes reciproc. Potrivit autorităţilor judeţene, au fost identificate oportunități de colaborare în domeniile economic, infrastructură rutieră și căi ferate, sănătate și infrastructura de sănătate, dar și în agricultura și procesarea produselor agricole, tehnologia informației şi educație.

De asemenea a fost subliniat faptul că în viitorul apropiat colaborările dintre județul Timiș și Statele Unite ale Americii trebuie să fie caracterizate prin mai multe rezultate concrete.

Print Friendly, PDF & Email