AG Weinberger se reîntoarce la Timișoara, cu „El Gringo Jovial”

Foto: Facebook / AG Weinberger

După o absență de trei ani, AG Weinberger revine la Timișoara cu un nou eveniment, El Gringo Jovial, un concept inedit, cu cele mai uimitoare poveşti ale secolului trecut, spuse în secolul XXI.

 

Evenimentul – un spectacol multimedia care vorbeşte despre una dintre cele mai frumoase călătorii muzicale transpuse în imagine, de la blues-ul tradiţional şi până la electro, de la naşterea patefonului până la noile tehnologii sonore – va avea loc în 19 august, de la 20, La Căpițe.

Spectatorii, dau asigurări organizatorii spectacolului, vor asista la un flux continuu de sunet, imagine, culoare şi emoţie, la povestea unui Gringo care pulsează viu şi povesteşte în imagini cele mai cuceritoare experienţe ale secolului trecut, dar cu tehnologia din zilele noastre: „Ne vom bucura împreună de un concert unic, de colecție, în care piese din repertoriul artiștilor internaționali se vor împleti firesc și armonios cu piese din repertoriul propriu al artistului, creând în stilul caracteristic lui AG Weinberger un univers muzical de înalta ținută.”

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro, entertix.ro și myticket.ro, precum și în rețelele fizice IaBilet și Entertix: magazinele Flanco, librăriile Carturești, hypermarketurile Carrefour. Preţul unui bilet este de 50 de lei – presale online și la locație sau 65 de lei – la intrare, în ziua concertului. La eveniment vor fi respectate normele sanitare în vigoare și distanțarea fizică.

 

Print Friendly, PDF & Email