„Adiere de primăvară cu zâmbet de copil”

Expoziție de mărțișoare realizate de copiii de la Centrul de Primire în Regim de Urgență

martisorO expoziție care anticipează spiritul zilelor Mărțișorului va fi găzduită timp de două zile la Timișoara. Toate mărțișoarele, tablourile și felicitările care vor fi expuse sunt realizate de către copii de la Centrul de Primire în Regim de Urgență. 

 

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș anunță că, în perioada premergătoare zilelor Mărțișorului, organizează o expoziție de mărțișoare, felicitări, tablouri și ornamente de primăvară, intitulată „Adiere de primăvară cu zâmbet de copil”. Ttoate exponatele au fost realizate de către copiii din cadrul Centrului de Primire în Regim de Urgență care funcționează în structura DGASPC. Lucrările expuse, spun reprezentanții DGASPC, au fost confecționate în cursul atelierelor de art-terapie.

Expoziția „Adiere de primăvară cu zâmbet de copil” va fi găzduită în incinta Poștei Mari în zilele de 26 și 27 februarie, între orele 10 – 18.

„Persoanele care vor dori să sprijine aceste activități de art-terapie vor putea oferi mici donații într-o urnă ce va fi amenajată lângă stand, primind, în schimb, un mărțișor sau un ornament realizat de copii”, mai este precizat în comunicatul primit de la reprezentanții DGASPC.

Print Friendly, PDF & Email