Timişoara a găzduit premiera naţională a serialului HBO Europe „Hackerville”

Hackerville, noul serial co-produs de HBO Europe, a avut premiera naţională în oraşul în care a fost filmat, adică la Timişoara.

 

Proiecția filmului, care a avut loc în Aula Magna a Universității de Vest Timișoara, a beneficiat de o introducere făcută de Irina Margareta Nistor, prezență iconică a scenei filmului din România, care s-a declarat încântată de faptul că Timișoara a fost orașul ales pentru această nouă producție HBO Europe.

La Timişoara au fost proiectate primele două episoade ale serialului Hackerville, în prezența unei audiențe de aproape 500 de persoane, din care n-au lipsit o parte importantă din echipa filmului şi reprezentanți ai instituțiilor administrative și culturale din Timişoara. Evenimentul a încheiat zilele cinefile provocate de Les Films de Cannes a Timişoara.

Anna Schumacher, care joacă rolul principal feminin, Anca Miruna Lăzărescu, regizorul filmului, Voicu Dumitraș, în rolul lui Cipi, și producătorii serialului au răspuns întrebărilor publicului și s-au bucurat de reacțiile acestuia după vizionare.

Filmat preponderent în Timișoara, dar şi la Bucureşti şi Frankfurt, serialul prezintă povestea unui atac cibernetic, de care responsabilă pare a fi o rețea de hackeri din România, în urma căruia este afectată una dintre cele mai mari bănci din Germania. Serialul se va putea vedea pe HBO și HBO GO începând cu 4 noiembrie.

Print Friendly, PDF & Email