Marmeladov, jucat la Timişoara, după 20 de ani de la premiera absolută

După 20 de ani de la premiera absolută, Levente Kocsardi propune o nouă versiune, în limba română, a show-ului Marmeladov, după Crimă și pedeapsă, romanul lui Fiodor Dostoievski.

 

În toți acești ani, Levente Kocsardi l-a purtat pe Marmeladov cu sine – fiind rolul cel mai longeviv din cariera sa – şi i-a asumat vârstele și metamorfozele.

Actor, regizor, compozitor de muzică de teatru, Levente Kocsárdi a realizat prima versiune a acestui spectacol în 1997, în limba maghiară. În 2007, a jucat premiera spectacolului său în limba română. Spectacolul a fost prezentat în festivaluri importante precum cel de la Sibiu, dar și în spații neconvenționale.

Spectacolul Marmeladov, o monodramă despre patimă și pasiune, despre viciu, ratare, sublim și predestinare, va fi jucat marți, 31 octombrie, începând cu ora 19, la Zai-Après-Café și face parte din programul de pre-evenimente organizate cu ocazia celei de-a patra ediții Rovinhud Wine Show, care va avea loc în perioada 17 – 19 noiembrie, la Hotel Timișoara – un eveniment care promovează vinul de calitate și responsabilitatea socială, organizat de voluntari în beneficiul persoanelor cu dizabilități de la Asociația „Ceva de spus”.

Prețul unui bilet este de 30 de lei. Biletele se pot rezerva la sales@rovinhud.ro sau pot fi achiziționate înainte de eveniment, în limita locurilor disponibile.

Print Friendly, PDF & Email