PSD Timiş susţine scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea

Comitetul Executiv Judeţean al PSD Timiş – format din membrii Biroului Permanent Judeţean, parlamentari, primari, preşedinţi de organizaţii locale – a decis azi să susţină demersul semnatarilor scrisorii asumate de mai mulţi lideri ai PSD prin care se solicită demisia preşedintelui Liviu Dragnea.

 

“În urma discuţiilor şi dezbaterilor care au avut loc, liderii PSD Timiş au decis să susţină demersul semnatarilor scrisorii şi au dat un mandat în acest sens preşedintelui interimar Călin Dobra, care va participa vineri la şedinţa Comitetului Executiv Naţional”, anunţă, printr-un comunicat trimis redacţiei, PSD Timiş.

Totodată, Comitetul Executiv Judeţean al PSD Timiş a decis susţinerea programului de guvernare, cu rezultate vizibile până acum pentru toţi românii.

“Am discutat, aşa cum este normal, cu colegii mei, pentru că votul din Comitetul Executiv trebuie să reprezinte organizaţia, nu pe mine personal. Decizia de a susţine iniţiativa colegilor care au semnat acea scrisoare a fost luată cu un vot masiv pentru, aşa că mandatul cu care merg la Bucureşti este foarte clar”, a spus preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra.

Print Friendly, PDF & Email