Vicepreşedinte PSD Timiş: “Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului și a țării”

Primarul social-democrat al localităţii Jebel şi vicepreşedinte al PSD Timiş, Sabin Bociu, spune că ar fi necesar ca Dragnea să plece de la conducerea partidului şi a ţării, după cea de a doua condamnare.

 

“Sunt membru al Partidului Social-Democrat de 20 de ani, cred în valorile stângii, dar nu mă alătur grupului de sinucigași politici și dezavuez deciziile CExN! Trăiesc cu speranța că sunt mulți colegi ce gândesc la fel ca mine și că PSD va realiza că Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului și a țării, iar PSD, în plenitudinea sa, să se apropie din nou de idealurile românilor”, a scris, azi, pe contul său de pe o reţea de socializare Sabin Bociu, Sabin Bociu, primarul localităţii Jebel şi vicepreşedinte al PSD Timiş.

Acesta a declarat, citat de Mediafax, că este surprins că nimeni din PSD Timiş nu spune nimic, deşi e imposibil ca din atâţia oameni, cineva să nu aibă o altă părere şi apreciază că situaţia actuală aduce mari prejudicii de imagine partidului. “Poate că un pas lateral ar fi necesar în condiţiile actuale. E normal să existe o prezumţie de nevinovăţie, dar suntem în politică, nu mai aştepţi o a doua sentinţă. Ar fi normal şi firesc pentru binele partidului ca domnul Dragnea să facă un pas lateral. Domnul Dragnea este preşedintele nostru, cu toată stima, dar la un moment dat trebuie să înţeleagă că interesul partidului primează faţă de, eu ştiu, un interes personal”, a mai declarat, citat de Mediafax, Sabin Bociu.

După o şedinţă a Comitetul ui Executiv Județean al PSD Timiş, ţinută la finalul săptămânii trecute, conducerea organizaţiei judeţene a PSD a anunţat că îl susţine în continuare pe Liviu Dragnea la conducerea partidului, după condamnarea acestuia, în cel de-al doilea dosar penal, şi, de asemenea, că susţine „necesara reformă a justiției”.

 

Citeşte şi: PSD Timiş: „Susținem în continuare echipa de la conducerea partidului și necesara reformă a justiției”

 

Print Friendly, PDF & Email