Primarul comunei Bethausen îl acuză pe liderul PSD Timiș că a mințit în Parlament

Sursă foto: Aktual24

Primarul comunei Bethausen, Ioan Lihoni, îl acuză pe liderul PSD Timiș, Alfred Simonis, că a mințit în Parlament, „pentru a-și ascunde neputința în gestionarea relației cu primarii din propriul partid”.

 

Ioan Lihoni, primarul comunei Bethausen care a trecut recent de la PSD la PNL, acuză o dezinformare social-democrată la cel mai înalt nivel, afirmând că, „pentru a-și ascunde neputința în gestionarea relației cu primarii din propriul partid, liderul din Timiș, Alfred Simonis, a ales să mintă în fața Parlamentului despre persoana mea”.

Acesta susține că nu a declarat niciodată despre președintele Klaus Iohannis că „nu este din rasa noastră”, așa cum a afirmat zilele trecute, de la tribuna Parlamentului, Alfred Simonis, când acuza PNL că a luat primari de la PSD. „La întâlnirea despre care s-a făcut vorbire au participat susținători social-democrați, cu opinii și păreri proprii, opinii care au fost expuse la acel moment, fără a avea legătură cu persoana mea”, spune Ioan Lihoni, într-un comunicat de presă.

Acesta se declară un susținător al președintelui Klaus Iohannis, apreciind modul în care reprezintă țara și prestanța: „Domnul Iohannis inspiră credibilitate și respect. Sunt atuuri pe care le găsesc și în Partidul Național Liberal, valori pe care partidul pe care am decis să îl părăsesc le-a pierdut de multă vreme”, mai transmite primarul de Bethausen.

 

Print Friendly, PDF & Email