O nouă cale de acces spre parcarea Iulius Mall

Harta acces parcare Iulius MallDat fiiind faptul că lucrările la prima clădire office United Business Center (UBC 2) din cadrul ansamblului multifuncțional Openville, situată în zona adiacentă Iulius Mall Timișoara, avansează în ritm susținut, parcarea centrului comercial va fi legată de dulevardul Antenei printr-o nouă cale de acces, provizorie.

Astfel, dacă până acum intrarea în parcarea Iulius Mall Timișoara, dinspre bulevardul Antenei, se făcea pe lângă perimetrul șantierului clădirii UBC 2, din această săptămână, clienţii care vin la cumpărături la Iulius Mall Timişoara, cu autoturismul, au la dispoziţie o nouă bretea de trafic, care le facilitează accesul spre și dinspre parcarea supraterană.

Șoferii care vin dinspre strada Popa Șapcă spre Iulius Mall trebuie să ajungă până în actualul sens giratoriu de pe bulevardul Antenei, să-l parcurgă pentru a ajunge pe celălalt sens de mers, apoi să vireze la dreapta pentru a intra pe noul drum spre parcare. La plecare, de pe drumul nou construit, se virează la dreapta spre pasajul Popa Șapcă. Circulația pe noul drum de acces este semnalizată, indicatoarele rutiere îndrumându-i pe șoferi la intrarea și iesirea în și din parcarea supraterană”, transmit reprezentanţii Iulius Mall.

Noua cale de acces este provizorie și va fi deschisă până la finalizarea  UBC 2. O clădire care va avea o suprafață totală de 18.000 de metru pătraţi și 11 etaje, fiind prima dintre cele șapte imobile de birouri clasa A din ansamblul urbanistic Openville la care au început lucrările. Suprafața totală a componentei office va fi de 131.000 de metri pătraţi închiriabili și va include cea mai înaltă clădire de birouri din România, cu 155 de metri înălțime și 27 de etaje.

Lucrările la UBC 2 au început în luna septembrie și se vor încheia până la sfârşitul anului 2016. Tot până atunci, anunţă oficialii Iulius Mall, vor fi inaugurate spaţii office întinse pe 33.000 de metri pătraţi.

Prima fază de dezvoltare a ansamblului Openville va fi finalizată în ultimul trimestru din 2017 şi va cuprinde 80.000 de metri pătraţi de birouri clasa A, zona de retail şi cel mai mare parc suspendat din România.

Investiția este realizată de compania Iulius Management Center și se ridică la peste 220 milioane de euro, reprezentând cea mai mare infuzie de capital privat în sectorul de real estate din vestul ţării. Openville  este al doilea proiect de tip mixt din portofoliul companiei, după ansamblul urbanistic Palas Iaşi.

 

 

Citeşte şi:

Openville Timişoara, o investiţie de 220 de milioane de euro a grupului Iulius

Primul imobil cu destinaţie office din ansamblul Openville Timişoara vine cu noutăţi multiple

Print Friendly, PDF & Email