Program special de sărbători, la Iulius Mall

La Iulius Mall Timișoara este forfotă mare. Zeci de mii de clienţi trec zilnic pragul celui mai mare mall din afara Bucureştiului, în căutarea cadourilor speciale de Crăciun. Pentru perioada imediat următoare, Iulius Mall a pregătit un program special, astfel încât clienții să se bucure, fără grabă, de sesiuni de cumpărături și evenimente atractive, înainte de Crăciun și Revelion.

 

Sâmbătă, în Ajunul Crăciunului, clienţii sunt aşteptaţi la Iulius Mall de la 10 dimineaţa până la ora 18. Hipermarketul Auchan va funcţiona între orele 7-18. Pe 25 decembrie, mallul și hipermarketul sunt închise, însă în a doua zi de Crăciun, cei care doresc să se relaxeze în atmosfera de poveste de la Iulius sunt aşteptaţi după programul obişnuit: 10-22.

Cei care se pregătesc intens pentru masa de Revelion au la dizpoziţie un program prelungit la Auchan, care, în intervalul 28 – 30 decembrie, va funcţiona între orele 8 – 23.

În ultima zi din 2016, mallul va fi deschis până la ora 18, iar hipermarketul Auchan va funcţiona de la şapte dimineaţa până la şase seara. Pe 1 ianuarie 2017, Iulius Mall şi Auchan vor fi închise. De pe 2 ianuarie, Iulius Mall poate fi vizitat în intervalul orar obişnuit: 10-22.

În prima zi de Crăciun, distracţia se mută la patinoarul Ice Dream, din parcarea Iulius Mall, care va funcţiona după orarul obişnuit: 9.30 – 22. Modificări în program vor avea loc pe 31 decembrie, când patinoarul se închide la ora 17 şi pe 1 ianuarie 2017, când va fi închis.

Print Friendly, PDF & Email