Naţionalul timişorean inaugurează stagiunea Cloud

Foto: Adrian Pîclişan

Teatrul Național din Timișoara lansează Stagiunea Cloud, dedicată tuturor iubitorilor de teatru care, din oricare dintre numeroasele motive pe care le oferă cotidianul, nu pot fi alături de actori în sala de spectacol.

 

Stagiunea Cloud este formula prin care publicul virtual să fie alături de actorii Naţionalului timişorean și de publicul din sala de spectacol, oriunde s-ar afla.

Stagiunea Cloud debutează duminică, 14 noiembrie, de la ora 19, ora României. Spectatorii virtuali vor putea fi alături de spectatorii fizici la premiera spectacolului de teatru-dans Vocile orașului – Central Park, semnat de celebrul coregraf francez de origine maghiară Fren_Ak.

Spectacolul acesta, spun reprezentanţii Teatrului Naţional din Timişoara, provoacă prin intermediul dansului întâlniri creative între oameni care, atenți la propriile limbaje și coduri, poate că ar trece unii pe lângă alții fără să știe cum să comunice între ei: actori – oameni ai cuvintelor și oameni ai tăcerii – persoane cu deficiențe de auz.

Spectacolul Vocile orașului – Central Park este un proiect cultural cuprins în programul cultural prioritar TM2023 Restart al Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara.

Stagiunea Cloud este găzduită pe platforma Stage ON. Biletele pentru transmisiunea în direct a acestui eveniment s-au pus în vânzare pe Stage ON,  la adresa https://www.stageon.ro/shop/.

Print Friendly, PDF & Email