Măsuri menite să limiteze riscurile de răspândire a Covid-19, luate de Iulius Town Timişoara

Pentru a preveni infecţia cu noul Coronavirus, Iulius Town Timișoara a luat o serie de măsuri. Printre acestea, reducerea programului, parcarea fără plată pentru un anumit segment şi scăderea capacităţii food-court, dar și măsuri ample de dezinfecție.

 

În contextul provocat de prezența noului Coronavirus, Covid-19, în România, compania Iulius transmite că pune pe primul loc siguranța și sănătatea clienților și a partenerilor săi, luând măsuri menite să limiteze riscurile de răspândire a virusului.

Începând de marți, 17 martie, toate mall-urile din portofoliul companiei Iulius, inclusiv Iulius Town Timișoara, vor funcționa după un program redus, în intervalul orar 12- 20. Măsura va fi valabilă până pe 31 martie, cu posibilitatea de a fi prelungită. Excepție fac hypermarketul Auchan, farmaciile și drogheriile. Totodată, capacitatea de locuri din zona de food-court Iulius Town Timișoara a fost redusă cu cel puțin 30%, pentru a permite o distanță considerabilă între mese. Cu același scop, majoritatea restaurantelor și cafenelelor asigură serviciul de home delivery, direct sau prin intermediari.

Ca o excepție, în ansamblul Iulius Town Timișoara, parcarea subterană Mall Parking, amplasată sub hypermarketul Auchan, va fi accesibilă fără plată, fiind o măsură menită să faciliteze accesul clienților către locațiile cu produse de strictă necesitate.

Noile decizii completează pachetul de măsuri preventive implementate până în prezent cu scopul de a reduce riscul epidemiologic, transmit reprezentanţii Iulius Town Timişoara. Mai exact, toate instalațiile HVAC funcționează cu un aport de 100% aer proaspăt, iar la recepțiile din mall și din clădirile de birouri sunt disponibile soluții pentru dezinfectare. În Iulius Town Timișoara s-au intensificat semnificativ măsurile de curățenie și dezinfectare. Dozajul de substanțe active pentru dezinfectare a fost suplimentat și s-au efectuat acțiuni de dezinfecție generală prin nebulizare, cel mai eficient proces, care asigură inclusiv dezinfecția sistemelor de ventilație. Mai mult, pentru spațiile cu predispoziție de contact direct, cum sunt mâna curentă a scărilor rulante, ușile de acces, lifturile, mesele din food court etc., acțiunile de dezinfecție au caracter permanent, înainte și în timpul programului de funcționare.

De asemenea, toate evenimentele au fost anulate sau amânate, iar activitatea caruselului este sistată.

„Asigurăm publicul că manifestăm grijă maximă pentru a menține un mediu cât mai sigur pentru clienți, personalul din segmentul retail și angajații companiilor din clădirile de birouri, aceasta fiind prioritatea noastră actuală. Totodată, îi încurajăm pe clienți să efectueze plăți prin card bancar, să evite zonele și intervalele de timp aglomerate, să păstreze distanța de cel puțin un metru, să se informeze doar din surse oficiale și să adere la izolare socială, dacă sunt într-o situație care impune acest lucru”, transmit oficialii Iulius Town Timişoara.

Print Friendly, PDF & Email