Spectacol în culorile toamnei, în parcul din Iulius Town Timișoara (P)

Foto: Iulius Town Timisoara

Toamna își pictează frumusețea în Iulius Gardens, parcul din inima primului proiect mixt din vestul țării, Iulius Town Timișoara. Copacii feluriți, al căror coronament impresionează prin formă și culoare, oferă vizitatorilor un veritabil spectacol în culorile sezonului.

 

Iulius Gardens este o destinație deosebit de atractivă pentru timișoreni și nu numai, fiind un spațiu natural, care invită la relaxare, joacă și distracție. Cu atât mai mult cu cât plimbările pe alei sunt prilejul perfect pentru a admira frumusețea fiecărui anotimp.

În această perioadă, întregul areal impresionează prin coloritul frunzelor diverselor specii de copaci și arbuști. Teii, fagii pendulari și piramidali, platanii, arțarii, stejarii și castanii și-au îmbrăcat hainele toamnei, puse în valoare de contrastul cu gazonul verde. Superbul cadru natural oferit de cei peste 10.000 de arbuşti şi 1.400 de arbori de talie mare, lumina caldă reflectată de lac, foișorul și piațetele creionează un tablou de poveste, care invită la plimbări îndelungate și fotografii creative.

Pe lângă relaxarea în aer liber, Iulius Gardens este preferat și pentru că ultimele zile cu temperaturi prietenoase au putut fi petrecute la terasele restaurantelor și cafenelelor tematice, cu panoramă spre spațiul verde, în timp ce copiii au avut liber la sesiuni nesfârșite de joacă pe gazon sau la caruselul venețian.

Print Friendly, PDF & Email